Valmennus/yritysneuvontaa

Ajankohtaiset valmennukset/koulutukset:

  1. Asiakaskeskeisen Huippumyyjäksi. Myynti on suuri osa melkein kaikille. Joko myyt ideoita, palveluita tai tuotteita asiakkaille tai b2b. Tässä koulutuspäivässä opit kuinka teet vielä enemmän myyntiä, parempia lopetuksia, rakennat suurempi verkosto ja kuinka löytyy helpompi jokaisen ihmisten ostosignaaleja. Jokainen haluaa ostaa mutta ketään ei haluaa että heille myydään. Mikä on eroa? Jokainen myyjä tietää että asiakaskeskeinen myynti on tärkeää mutta kuinka sitä oikeasti tehdään? Saat tässä entistä enemmän työkaluja joka tekee sinusta huippumyyjäksi. Yrittäjänä sijoitus tähän koulutukseen kaikille sinun myyjällesi antaa sinulle monikertaisesti takaisin.
  2. Sosiaalisen median markkinointia. Tiedämme kaikki tänä päivänä kuinka tärkeä osa sosiaalinen media on elämässä ja yritysmaailmassa. Mutta miten hyödymme siitä parhaiten? Jos todella haluamme lisää asiakkaita, lisää myyntiä, lisää likennettä meidän kotisivuille ja lisää ihmisiä jotka suosittelevat meitä ilmaiseksi? Miten voimme tehdä parhaiten ettei tätä vie meiltä liikaa aikaa ja rahaa? Tässä koulutuksessa käydämme läpi eri sosiaaliset mediat ja keinot miten voimme saada irti siitä kaikki sitä me haluamme. Opimme olla etusijassa tulevaisuuden markkinointikanavassa. Ilman näkyvyyttä tässä mediassa et ole olemassa enää- niin miksei oppia kuinka parhaiten hallinoit tätä?

 

tarjoan valmennusta:

-esimiehille ja johtajille

-yksityisyrittäjille

-sinulle joka on kiinnostunut alkaa yrittäjänä tai juuri alkanut yrittäjänä tai tarvitset neuvoja kuinka pääset eteenpäin jos olet jotenkin jäänyt kiinni toiminnassasi.

-ulkomaalaisille jotka haluavat aloittaa yritystoimintaa Suomessa. Voin auttaa laatia liiketoimintasuunnitelma, opettaa kuinka suomessa asiat hoidetaan ym

Share thisShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone